Køb billetter..

Klubaften med delemad og Twang

Høloftet, Thyholm.

Klubaften med delemad og Twang
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
KLUBAFTEN MED DELEMAD OG TWANG kr.430,00 (kr.400,00)
KLUBAFTEN MED DELEMAD OG TWANG( ALLEGENER) kr.430,00 (kr.400,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Klubaften med delemad og Twang-billetter

Vi er super glade for vores klub – Høloftets Venner! De gode folk bakker op, får muligheden for køb af billetter lidt før alle andre, og så er der også de særlige klubmøder. Og sådan ét kan du nu komme med til.

Vores årlige klubmøde i juni er vi glade for. Det er jo altid skønt at samle Høloftets Venner. Og derfor har vi i nogen tid tænkt på at lave en vinter-klub-aften. En aften, hvor vi får mulighed for at fortælle om nye planer og hvor vi som altid har fællesspisning inden en koncert.

Og nu gør vi det. Og det skal være en perfekt start på fødselsdagsåret 2024 – nemlig lørdag d. 13. januar. Vi fejrer Høloftets og foreningens 10 første år. Der bliver en masse at fortælle og så har vi fundet det mest humør-fyldte musik til anledningen.

Vi mødte Twang på Tønder festival, og vi var solgte.

En koncert med Twang er uforudsigelig. Høloftet vil blive fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon.

Twangs besætning med kontrabas, akustisk guitar, violin og banjo er måske nok
essensen af den amerikanske folkemusik, men samtidig er trioen kendt for at blande alt fra jazz til hiphop ind i deres lyd. De har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.


Twang er en unik oplevelse pga. deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet.


I vil med garanti bliver begejstret for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen.


Med musikalsk overskud, historier og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse – den oplevelse venter til klubaftenen d. 13. januar

Twang er ligesom en trebenet taburet, hvor hver musiker er et af benene. Kun med alle tre ben er Twang Twang. Hvert medlem trækker i hver sin retning, men sammen sørger de for balancen.

Twang mister aldrig styringen som samlet band, holder hinanden nede og får hinanden til at svæve.

Line up:

  • Thyge Søndertoft Pedersen
  • Peter Banks
  • Spencer Gross

Vi starter naturligvis med at spise sammen, og denne aften leverer Cafe Aas lækker delemad, der består af:

  • Fiskeforret
  • Salat med kød
  • Tapas
  • Oste
  • KageHøloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik