Køb billetter..

Niels Hausgaard 2024 'åh boomer' inkl. menu

Høloftet, Thyholm.

Niels Hausgaard 2024 'åh boomer' inkl. menu

Udsolgt

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
NIELS HAUSGAARD 2024 - ÅH, BOOMER kr.695,00 (kr.665,00) Udsolgt

Flere informationer om Niels Hausgaard 2024 'åh boomer' inkl. menu-billetter

Det er én af de største gaver – når vi igen får besøg af Hausgaard.

Men Høloftet får igen lov at være med på touren, der i løbet af nogle måneder vil bringe Niels Hausgaard rundt i de store koncerthuse. Det er vi super glade for, og det ved vi også, at vores skønne publikum er….

Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Og her ved vi fra hans efterhånden mange aftener på Høloftet, at det rum, vores publikum og så mesteren selv, kan noget helt særligt sammen.

Igen i år har Niels pianisten Martin Schack med, og hvad vi også ved er, at det ellers for nu er ganske uforudsigeligt, hvilke emner Niels tager op. Men nogle tanker har han da gjort sig…

Hausgaard tilhører de såkaldt “store årgange.” Babyboomet efter Krigen. Det er han stolt af. Derfor kalder han sin 2024 turné “Åh, boomer.”

”Vi har gjort det godt, siger Hausgaard. Det var os, der fik charterflyene på vingerne. Det er mange tilbøjelige til at glemme. De unge kunne lære meget af boomerne, mener han, men de gider ikke”.

Som altid på Høloftet mødes vi inden showet og spiser sammen. Denne aften er der smørrebrød og bagefter en ostetallerken
Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik